Priestley + Associates Architecture

Projects | Description | Profile | Contact

`

View larger image

This reconstruction substantially reorders first and second floor plans, with an assertive new roof configuration, new doors and windows, structural upgrades, and a welcoming entrance with barn-style sliding storm door and expressive shed roof. The simple square fenestration, soaring interior volumes, and absence of trim, give the entire great room living space a contemporary feel. The master bedroom, guest room, and office, are located on the second floor with access via a balcony overlook. Serving as their own private art gallery, this spare interior is graced with the owner’s African artifacts and photography.

Camden Rebirth

Camden, Maine

 
 
 
 
 
Photography: © Rachel Sieben




Hosted by

all items are copyright 2018 by Priestley + Associates Architecture or Architects USA, all rights reserved.