Scott DeVere Architecture

Projects | Description | Profile | Contact

`


The design is based in the need for an open, interactive environment that is complimented with opportunities for various degrees of privacy. The non- orthogonal interior organization, light penetration and flexible walls prompt the different usage areas to flow together in a smooth connectivity.

The dynamic tension between interior organization and exterior edge, as well as the dialog that exists throughout the space between the characters of color, light and form produces visual movement over stasis, favored by Black Ink in creating a synergistic work environment for their advertising endeavor.

Black Ink Marketing

New York City, New York

Office Renovation

 
 
 
 
 
Size (sf): 5000




Hosted by

all items are copyright 2017 by Scott DeVere Architecture or Architects USA, all rights reserved.